Dry Age

Tørrmodningsskap

Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning av kjøtt er en tradisjonell måte å modne kjøttet på, slik at det blir spesielt mørt og får en intenst smak.
Vi er først i Hallingdal til å tilby vårt eget Dry Age kjøtt
Ved modning på ben i et nøye utstyrt kjølelager som dette skapet, med tanke på temperatur, fuktighet og renhold, så gjør modningsprosessen slik at kjøttet tørker og mister ca 20 – 30 % av egenvekten. Det resterende kjøttstykket trimmes og vi sitter igjen med et edelt stykke kjøtt med mer intenst kjøttsmak og med hint av speket fett.
Hos oss selger vi kjøttet du ser i skapet både oppdelt, hele stykker og tilberedt på vår ala carte meny.
Vi er først i Hallingdal til å tilby vårt eget Dry Age kjøtt, modnet i skapet vårt i restauranten. Dette er et prosjekt Andreas har satt i gang, og vi synes det er veldig stas å kunne tilby dette på vår ala carte, men også at du som kunde kan kjøpe med deg et stykke og tilberede hjemme.
Kjersti

Daglig leder

Vi deler opp kjøttet slik at du får det i den porsjonen/mengden du ønsker. Være seg helt eller oppdelt.
Andreas gir deg gjerne tips til tilberedning, mengde og tilbehør som passer godt til de ulike kjøttstykkene.
På bildet her ser du BBQ sausen HÆSTKUK
Vi har inngått et samarbeid med merket “Dritt Forbanna” som leverer artige BBQ sauser og chiliolje som er et godt tilbehør til kjøttet vi selger, men også perfekt som gave.
Tips: Andreas legger jevnlig ut bilder og inspo på sin Instagram @swexo1
Kom innom for en hyggelig kjøttprat!

Pin It on Pinterest